Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Fasaani
Fasaani
rämmi
Kommentteja: 1
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Majava

Supikoira uros. Majava
Majava
Majava
Kuvaus: Kärsämäki 30.4.2014
Eli viimeisenä iltana se kopsahti. Pääsin seurailemaan luonnon hienoa näytelmää loistavassa säässä ja varsinkin loistavassa seurassa. Ensin laskeutui hanhi 20 metriin joen Vastarannalle. Siinä se pesi ja suki itseää noin puolisko tunnin. Kirosin ko ei ollu kameraa. Majava saapui noin klo 21:10. Pääsin ampumaan puhtaasti ohi (yli) kolmesta metristä suoraan sivulta. Majava sukelti karkuun ja iski etäällä hännällään useita varoituksia. Kiroilun ja siiman kelailun lomassa huomasin majavan palaavan. Se kierteli kantaman ulkopuolella ja veteli vainua ihmetellen varmasti äskeistä. Aikansa tuumailtuaan päätti uida lähemmäs. Vedin jousen vireeseen kun masse oli sopivasti puun katveessa ja päästin nuolen matkaan 5 metristä. Varmaankin märkä siima painoi nuolta joten osuma kohdillaan sivusuunnassa, mutta alhaalla. Tarvittiin lopetusnuoli. Masse ehti sotkea siiman pohjapuiden ympärille ja katosi niille tein.Kaverit tarjoutuivat heittämään talviturkkejaan saaliin talteen saamiseksi. Tehtiin nuotio kuusen alaoksista että saatiin kaverit lämpimäksi.
Siimasta nykimällä ja nostokoukuilla haroimalla saatiin majava kuitenkin paikallistettua ja ylös.
Erityiskiitos mahtaville jahtikavereille joiden mestoille pääsin ja joita ilman olisi masse varmaankin jäänyt saamatta ylös.
Jousena vanha sotaratsu Bowtech insanity CPXL 70#. Nuolena Easton fullmetall jacket dangerous game varustettuna itse sorvauttamallani majavakärkiadapterilla ja QAD exodus leikkurilla.
Nuoli meni puhtaasti läpi. Majavan paino 21,7kg
Katsottu: 3853
Ladattu: 0
Pisteet: 0.00 (Arvosteluja:0)
Tiedostokoko: 52.9 KB
Julkaistu: 01.05.2014 22:14 timo_leva
Avainsanat:  

Kommentti: Kirjoittaja:
Onnittelut02.05.2014 19:25

Timolle ..Vaikeuksien kautta voittoon :-) T.Ari

howardhill Offline
Käyttäjä

Rekisteröitynyt: 15.08.2010
Kommentteja: 175
howardhill


Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2019 ©