Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

Nuoli puussa
Nuoli puussa
Aksu
Kommentteja: 2
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
IBEP-kurssi Loimaalla 31.7.-1.8.2021Ma, 21.6.2021 11:45:44       jousimetsastys.fi       
Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ry järjestää IBEP-kurssin 31.7.-1.8.2021 Kojonkulmalla, Loimaalla. Tarkempi kuvaus ja ilmoittautuminen kalenterissamme. Tervetuloa! ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post IBEP-kurssi Loimaalla 31.7.-1.8.2021 appeared first on jousimetsastys.fi.

Millaiset metsästyskärjet-La, 19.6.2021 06:54:22       jousimetsastys.fi       
Leikkaavat metsästyskärjet jakautuvat kahteen pääluokkaan: kiinteäteräisiin ja mekaanisiin eli osumasta aukeaviin kärkiin. Myös erilaisia edellisten kombinaatioita on markkinoilla. Millainen kärki sinun kannattaisi valita metsälle – ja millä perusteilla? Kiinteäteräiset kärjet […] The post Millaiset metsästyskärjet? appeared first on jousimetsastys.fi.

Kuinka korkealle puupassi pitää ripustaa-Ma, 14.6.2021 05:08:47       jousimetsastys.fi       
Puupassi, treestand, ?ständi?, on rakennelma jolla metsästäjä saa itsensä asemoitua korkealle, pois eläimen näkökentästä niin, että myös hajut ja tuoksut toivon mukaan leijailevat ampumaetäisyydellä olevan riistaeläimen yli. ?Kuinka korkealle puupassi […] The post Kuinka korkealle puupassi pitää ripustaa? appeared first on jousimetsastys.fi.

Jousimetsästäjän kesäinen harjoitteluSu, 06.6.2021 17:53:13       jousimetsastys.fi       
Kesä on jousimetsästäjälle ehdottomasti loistavaa harjoitteluaikaa. Valoa ja lämpöä riittää ainakin talveen verrattuna. Jos uutta kalustoa on tullut hankittua, niin sitäkin on kesällä mukava testailla. Tässä artikkelissa ei keskitytä niinkään […] The post Jousimetsästäjän kesäinen harjoittelu appeared first on jousimetsastys.fi.

Vuosikokouksen saldoaSu, 30.5.2021 19:11:52       jousimetsastys.fi       
Suomen Jousimetsästäjäin Liitto järjesti vuoden 2021 vuosikokouksensa Mikkelissä 29.5.2021. Kokouksen asialista piti sisällään normaalien sääntömääräisten asioiden lisäksi kaksi sääntömuutosehdotusta.   Suomen Jousimetsästäjäin Liiton puheenjohtajana jatkaa seuraavan kaksivuotiskauden Antti Saarenmaa, hallituksessa […] The post Vuosikokouksen saldoa appeared first on jousimetsastys.fi.

Jousikalastusvälineet kuntoon ja harjoittelemaanSu, 30.5.2021 08:50:54       jousimetsastys.fi       
Jousikalastus tai oikeastaan kalojen metsästys jatkaa metsästyskautta ja tekee jousimetsästyksestä todella ympärivuotisen lajin. Yksin liikkuva jousikalastaja voi hiipiä rantoja pitkin tai kahlata vedessä. Apurin kanssa kalastava voi käyttää venettä ja […] The post Jousikalastusvälineet kuntoon ja harjoittelemaan appeared first on jousimetsastys.fi.


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©